sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Ensimmäinen

Hei vaan!

Tein siis blogin, jossa kerron mitä kaikkea puuhailen koirieni Hillan ja Lunan kanssa.
Tältä sivulta löydät myös tietoja koiristani ja niiden saavutuksista :)

Haimme äitini kanssa Lunan eilen kotiin kasvattajalta Tammelasta. Matka oli pitkä ja olimme takaisin kotona illalla. Matka sujui hyvin! Aluksi Luna ulisi hetken autossa, mutta rauhottui melko pian. Matkalla pysähdyimme pari kertaa, jolloin Luna sai käydä jaloittelemassa ulkona. Ruokakin maistui hyvin kun tarjosin.
Perillä ollessa Lunalla oli vielä iltavillit, ennenkuin asettui nukkumaan.

Yö sujui hyvin, neiti vain päätti neljän aikaan rueta leikkimään. Itsekin valvoin hetken aikaa, kun välillä kuului epäilyttäviä ääniä. Leikkihetki kesti n. 30min, jonka jälkeen taas uni maistui. Heräsimme sitten n. klo 6.30, jolloin annoin ruuan ja käytin ulkona.

Tänään Luna on ensimmäistä kertaa harjoitellut yksinoloa kauppareissun ajan. Tuhoa ei ollut tehnyt kun tultiin takaisin :) Kävimme myös tutustumassa cairnterrieri narttu Aijuun. Luna pääsi leikkimään kaverin kanssa ja sai olla irti. Aluksi mietin, uskallanko pitää ulkona irti tässä vaiheessa, mutta päätin kuitenkin kokeilla ja hyvinhän se onnistui! Ei ollut kertaakaan aikeissa karata :) Leikkihetken jälkeen neiti oli aivan rättiväsynyt.

Olemme kerenneet harjoitella jo hieman luoksetuloa ja katsekontakia. Ensimmäiset päivät menevät lähinnä uuden paikan tutustumiseen, mutta tarkoituksena on tehdä perustottelevaisuus harjoituksia =)

Torstaina Luna pääsee tutustumaan meidän terriereihin, kun menemme vanhempieni luokse. Luna ei ole vielä nähnyt edes Hillaa, joka tällähetkellä on vauvansa kanssa vanhemmillani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti