tiistai 26. maaliskuuta 2013

Neljäs päivä Lunan kanssa

Olemme alkaneet päästä Lunan kanssa jo pikku hiljaa yhteiseen säveleen :)

Eilen Luna oli ensimmäistä kertaa pidemmän ajan yksin kun olin koulussa. Jätin sen niin, että pääsee eteiseen ja keittiöön. Makuuhuoneen ovea pidän kiinni, koska siellä on kaikki johdot yms, jotka saattaisi tyttöä kovin kiinnostaa. Olin n. 6h koulussa ja sillä aikaa ei Luna ollut tehnyt yhtään tuhoa! Kiltisti oli nukkumassa kun kotiin tulin :) Aktivointipalloakin oli pyöritellyt, sillä kaikki herkut sieltä olivat loppuneet.

Tänään minulla oli vapaapäivä ja ajattelin että ompa mukava kerrankin nukkua viikolla hieman pidempään. No, neiti on niin tarkka tuosta ruoka-aikataulustaan, joten päätti herättää minut ensimmäisen kerran viideltä. Rauhottui kuitenkin melko pian nukkumaan ja herätti sitten seitsemän jälkeen, jolloin annoin ruuan ja kävimme ulkona.

Iltapäivällä käytiin järven jäällä juoksentelemassa ja treenaamassa luoksetuloa, kun oli niin kaunis aurinkoinen ilmakin. On kyllä mukava treenailla sellaisen koiran kanssa, jonka kanssa ei tarvitse pelätä että karkaisi. Luna nimittäin pysyy mainiosti irti ulkona, eikä lähde omille teilleen (ainakaan tässä vaiheessa). Terrierin kanssa tälläinen ei varmaan tulisi mieleenkään :D Jäällä oli myös muita koiria, mutta tyttö ei niistä välittänyt. Välillä täytyi vain jäädä ihmettelemään kun toinen koira haukkui. Luoksetulokäsky on jo Lunalla suhteellisen hyvin hallussa, mitä nyt voi pennulta vielä tässä vaiheessa vaatia. Saa kyllä olla ylpeä vauvasta! :)
Treenasimme tänään myös istumista ja se sujuu jo oikein mallikkaasti.

Illalla suihkussa käydessäni, minulla jäi hieman kylpyhuoneen ovi auki ja niimpä Luna päätti tulla katsomaan mistä ääni oikein kuuluu. Alkuun kauhisteli vettä ja ajattelin ettei se varmaan suihkuun kuitenkaan tule. No, päätti sitten tutustua vähän tarkemmin ja työntää nokkansa suihkun alle! Vaan saipa suihkusta sitten sellaiset hepulit että juoksenteli nokka märkänä pitkin asuntoa.. Kaikkee se keksii!


Hillan kanssa olisi tarkoitus mennä torstaina hallille viimeistä kertaa treenaamaan kun menen vanhempieni luokse. Hallista loppuu sitten vuokra ja jäämme tauolle siksi ajaksi kunnes kenttä on sula. Kenttää onneksi aurataan, joten hyvällä tuurilla pääsemme ulkokentälle jo toukokuun alussa :)
Mammaloman jälkeen en ole Hillan kanssa juurikaan muuta ottanut kuin kontakteja, sillä olen alkanut opettamaan ne uusiksi ja varmemmiksi. Niissä onkin niin suuri työ, mutta hiljaa hyvä tulee. Katsotaan, josko saisin torstaina otettua videota Hillan kontakteista ja laitettua sen sitten tänne.


Luna nököttää nätisti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti