tiistai 16. huhtikuuta 2013

Agility valmennusta ja Lunan rokotus

Lauantaina oltiin Hillan kanssa ACE:lla agilityvalmennuksessa. Ei olla päästy moneen kuukauteen valmennukseen Hillan pentujen takia, mutta nyt taas palattiin treeneihin. Hilla oli jo intona heti kun oltiin hallin pihalla.

Alkuun meillä oli kisanomainen treenirata, joka mentiin joukkuekisana. Mini, medi ja maksi. Aikaa tutustua rataan oli 7 minuuttia. Rata oli melko helppo, lopussa taisi olla yksi vaikeampi kohta, johon vaihtoehtoja oli monia. Päätin tehdä siihen niiston. Siihen olisi käynyt myös niistosokkari ja saksalainen.

Radalla Hilla tykitti menemään hirmu kovasti ja itse sai kyllä juosta, jotta pysyi perässä. Intoa taisi mammalla olla, koska mutkat venähti välillä vähän turhan suuriksi. Sai kyllä pitää koiran hyvin hallussa, ettei se karkaisi muille esteille, jotka ei radalle kuulunut. Virtaa Hillassa kyllä näytti olevan vaikka muille jakaa!

Mentiin myös toisen kerran rata, jota ennen valmentaja antoi neuvoja, mitä vaihtoehtoja ohjauksissa oli.
En tehnyt muutoksia suunnitelmaan, vaan mentiin rata samalla suunnitelmalla läpi. Hilla malttoi jo kuunnella minua paremmin, eikä mutkatkaan enää venähtäneet :) Taitava mamma!

Lopuksi vielä treenasin keppejä :)

Sunnuntaina Lunalle tuli ikää 12 viikkoa! Sunnuntaina Luna oli mukanani kun kävin meidän seuran agilitykentällä lapioimassa lumia varaston edestä. Luna sai olla kentällä vapaana ja näytti mönkivän kentän reunoilla lumihangessa lelun kanssa. Pääsimme kokeilemaan myös putkea. Luna ei kyllä hetkeäkään epäröinyt, mennäkkö putkeen vai ei. Heitin lelun putken läpi ja tyttö juoksi putkesta :) Lopuksi laiton putkea pidemmäksi, sanoin käskyn ''putkeen'' ja niinpä sitten putken läpi juostiin kovaa vauhtia. Taitava neiti, selvästi agikoira! ;) Maanantaina käytiin eläinlääkärillä rokotuksella. Hienosti sujui lääkärireissu! Lääkärissä punnitsin Lunan. Vaaka näytti n. 7,6kg.


Uusia kuvia nyt ei ole, kun en ole kerennyt ottamaan. Lunasta on aika haasteellista kuvia ylipäätään saada kun mennä viipottaa kokoajan joka suuntaan! Viikonloppuna koitan ottaa uusia kuvia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti