maanantai 8. huhtikuuta 2013

Luna vain kasvaa..

En ole ehtinyt vähään aikaan kirjoittamaan blogiin.

Toissaviikonloppuna harjoiteltiin Lunan kanssa näyttelyjuttuja ja yksi melko onnistunut seisoma kuva saatiin otettua. Asento ei välttämättä ole vielä mikään täydellinen, tarkoituksena oli vain että kunhan neiti malttaisi seisoa paikallaan.
Toissaviikonloppuna punnitsin Lunan ja vaaka näytti n. 6,6 kg. Punnitsin myös viime viikonloppuna. jolloin vaaka näytti 7,3 kg. Joten kasvua on siis tapahtunut :)
Viime viikonloppuna sain mitattua Lunan, tosin mittana oli ikean paperimitta. Säkäkorkeudeksi saimme n. 34cm. Huimasti on korkeuttakin tullut lisää, koska silloin kun Lunan hain niin se oli suurinpiirtein Hillan kokoinen (n. 29cm?).



Viikonloppuna oltiin taas porukoitten luona. Luna oli innoissaan kun pääsi leikkimään Hillan ja Hillan pennun kanssa. 
Käytiin juoksentelemassa koko porukalla jäällä monta kertaa. Lunan on vielä vaikea näköjään totella kun on häiriötä ja kyllähän sen ymmärtää kun ikää on vasta 11viikkoa. Jäällä varsinkaan ei tytöllä näytä korvia olevan ollenkaan päässä kun mennä viipottaa minne sattuu. Kovin kauas se ei yleensä kuitenkaan lähde.
Lauantaina Luna kuitenkin päätti lähteä tutkimaan itsekseen. Hanki oli sen verran kova, että neiti pääsi juoksentelemaan helposti hangen päällä. No, aikansa tutkittuaan se kuitenkin sitten juoksi kovalla vauhdilla perästä. Ensimmäinen kerta oli, kun en Lunaa nähnyt missä se menee. Yleensä on sellaisella etäisyydellä että itse nään sen. 

Ollaan harjoiteltu nyt Lunan kanssa aika paljon samoja asioita kuin mitä olen jo aikaisemmin maininnutkin. Neiti ''osaa'' nyt jo antaa tassua, istua, mennä maahan, tulla luokse. Ollaan harjoiteltu myös paikallaoloa ja sivulletuloa. 

Hillan kanssa mennään viikonloppuna agin aluevalmennustreeneihin pitkästä aikaa :) Täytyisi varmaan alkaa harjoittelemaan paremmin myös tokoa, jos meinataan jossain vaiheessa silläkin puolella startata. 

Tässäpä lyhyesti kuulumisia! Kirjoitan seuraavaksi sitten aluevalkasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti