sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Agilitya, agilitya..

Taas on jäänyt kirjoittamiset vähemmälle!

Meidän agilitykenttä on jo vihdoin sula! Viikon verran se on ollut jo siinä kunnossa, että on voinut treenata.

Tänään meillä oli ensimmäiset yhteiset agilitytreenit kentällä. 2-luokan rata, joka oli melko juoksuvoittoista ja muutama takaaleikkaus. Hilla oli aivan super hyvä! Miten paljon onkaan taas edistystä tapahtunut :) En muuten enää pysy Hillan perässä ja nekin sokkarit mitä olin ajatellut radalle, muuttui kesken radan takaaleikkaukseksi. No, hyvin näytti niinkin onnistuvan! Reilu vuosi sitten meillä oli ongelmana se, että Hilla ei oikein tahtonut minusta irrota. Nyt sitä irtoamista sitten kyllä on! Helppoa liitelyä :)

Lunakin oli mukana treeneissä. Odotteli kiltisti häkissä, kun Hilla oli radalla. Luna pääsi juoksentelemaan putkea ja aloiteltiin opettelemaan takaakiertoa yhdellä siivekkeellä. Neiti osaa jo hienosti putken käskystä ja selvästi intoa hommaan on! Ei tarvitse kuin kerran sanoa ''putkeen'' niin sitten sitä jo mennään hurjaa vauhtia. Myös mutkaputki sujuu hyvin. Vähäistähän tämä Lunan agility tässä vaiheessa vielä on, mutta leikin varjolla opetellaan pieniä juttuja.

Luna on kyllä alkanut jo paremmin kuuntelemaan minua! Treeneissä otettiin häiriössä sivulletuloa ja seuraamista. Hyvin malttoi keskittyä ja kuunnella minua. Kyllä sai kehuja muiltakin, kuinka pätevä vauva onkaan.

Eilen kävimme Hillan ja Lunan kanssa metsässä noin tunnin lenkin. Nousimme ison mäen päälle ja tulimme sitten samaa reittiä alas. Hilla oli fleksissä kiinni ja Luna sai juosta koko matkan vapaana. Hienosti Luna pysyi irti, eikä lähtenyt kovinkaan kauas! Neiti löysi metsästä pari kertaa herkkuja, nimittäin teeren jätökset olivat suurta herkkua. Muut jätökset ei kiinnosta, vain teeren...

Ensiviikoksi Luna jää vanhemmilleni hoitoon, kun menen vapun viettoon kaverini luo. Saas nähdä tuleeko Lunalla ikävä :) Viikonloppuna on tarkoitus taas käydä kahtena päivänä Hillan kanssa ageilemassa. Jospa me vihdoinkin kerettäis tokoakin treenata. Se on jäänyt nyt aika vähälle.

Loppuun vielä pari kuvaa Lunasta ja Hillan kepittelyt, jotka on kuvattu tänään :)


 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti